Bukse guide

Leggingu ceļvedis

Pie Shapeit tas ir ne tikai par ideālā bikses meklēšanu. Mēs esam jūsu galamērķis visam, kas saistīts ar modi, neatkarīgi no tā, vai tas ir ikdienai, svinībām vai treniņiem. Ar mūsu plašo izvēli, kas ietver bikses, topus, kleitas un aksesuārus, mēs esam pārliecināti, ka atradīsiet tieši to, ko meklējat.

Freddy – Izceliet savu figūru ar stilu

Freddy WR.UP® sērija ir viena no mūsu populārākajām kategorijām, kas pazīstama ar spēju izcelt jūsu figūru pievilcīgā veidā. Ar vairākiem aizraujošiem modeļiem, no kuriem izvēlēties, ir viegli atrast ideālo pāri jūsu stilam:

Freddy WR.UP® Regular Waist - Navy Blue - sievietēm - FREDDY WR.UP® - Bikses

Callie – Elastīgas skinny džinses

Ērtas džinses par asu cenu. Callie ir ideālas ikdienai, bet var arī tikt ģērbtas svinīgām situācijām. Lai gan tās ir skinny džinses, tās ir patiešām patīkamas valkāšanai, jo materiālā ir daudz elastības.

Callie Skinny Jeans - Light Blue - sievietēm - NOISY MAY - Džinsi

Embrace – Komforts un stils perfektā līdzsvarā

Ar Embrace kolekciju jūs iegūsiet bikses, kas ir tikpat ērti, cik stilīgi:

Embrace Cargo Pants - Melnas - sievietēm - EMBRACE - Bikses

Leggings ikdienai – Īpaša uzmanība uz flare biksēm

Leggings ir kļuvusi par būtisku jebkuras garderobes daļu, un pie Shapeit jūs atradīsiet plašu izvēli, kas nav piemērota tikai treniņiem, bet arī ikdienai. Īpaši mūsu flare leggings ir populāri to komforta un stila apvienojuma dēļ. Mums ir kaut kas ikvienam, tostarp produkti no Famme, ICANIWILL (ICW) un Aim'n.

Softy Flared Pants sporta apģērbs un apģērbi sievietēm: Tas ir tik neticami ērti valkāt! Jūtat, kā tas veido un pacel ķermeni. Tas ir ultramīksts un tam ir daudz elastības 😍 Piemērots gan ikdienai, gan

Shapeit – Jūsu pilnīgais risinājums fitness un modes jomā

Pie Shapeit runa nav tikai par ideālo bikses meklēšanu – tas ir par fantastisku sajūtu, neatkarīgi no tā, vai dodaties uz treniņu vai uz vakaru pilsētā. Mēs apvienojam to labāko no fitness un modes, lai jūs vienmēr varētu atrast kaut ko, kas atbilst gan jūsu aktīvajai dzīvesveidam, gan personīgajam stilam. Neatkarīgi no tā, vai meklējat modernus treniņu apģērbus, brīvā laika izskatu vai kaut ko īpašu svinībām, mēs esam jums klāt.

Mēs aicinām jūs izpētīt mūsu piedāvājumu un piedzīvot, kā mode un fitness apvienojas produktos, kas ne tikai izskatās labi, bet arī labi jūtas. Pie Shapeit mēs esam šeit, lai palīdzētu jums atrast jūsu jauno iecienīto apģērbu – neatkarīgi no tā, ko diena nesīs.

Skatiet visas mūsu bikses šeit vai izpētiet mūsu jaunumus šeit

Tilbage til blog