Hvilken taljehøjde skal jeg vælge i Freddy?

Kādu jostas augstumu man izvēlēties Freddy?

Atšķirīgas vidukļa augstumas Freddy WR.UP® bikses

Freddy WR.UP® bikses ir pazīstamas ar savu unikālo piegriezumu un spēju uzsvērt un veidot ķermeni. Bet kura vidukļa augstuma izvēle vislabāk derēs tev? Šajā emuārā mēs tuvāk aplūkosim dažādas iespējas regulārajām un augstās vidukļa modeļiem, lai tu vari atrast perfektu piegriezumu savai stilai un ķermeņa formai.

Regulārais viduklis

Regulārā vidukļa modeļi sēž klasiskā augstumā ap gurniem. Tie ir ideāli piemēroti tiem, kas vēlas glaimojošu piegriezumu, neupurējot komfortu. Tie ir izstrādāti, lai paceltu un veidotu aizmuguri, sniedzot atbalstu visā gurnu apkārtmē.

Augstā viduklis

Augstā vidukļa modeļi sēž augstāk uz vidukļa un sniedz papildu atbalstu vēderam un mugurai. Tie ir ideāli piemēroti tiem, kas vēlas plūstošu siluetu un elegantu izskatu. Šīs bikses uzsver tavu vidukli un rada skaistu smilšu pulksteņa figūru.

Kā izvēlēties pareizo vidukļa augstumu?

Izvēle starp regulāro un augsto vidukli ir atkarīga no tavām vēlmēm un ķermeņa formas. Regulārie vidukļa modeļi ir ideāli piemēroti brīvai stilam, kamēr augstā vidukļa modeļi ir perfekti, ja vēlies noteiktāku siluetu. Mēģini abus stilus un noskaidro, kas vislabāk der tev!

Skatīt video, lai iegūtu vairāk iedvesmas

Tilbage til blog